bimbambum написа:Значи да не ги пазим и да не се пазят и те за най-важните състезания? Много добре.
Преди време като обяснявах на баща ми, че едно момиче от германския ансамбъл е със счупен крак, можеш ли да познаеш какво извика майка ми от една друга стая?
Да, точно така. "Е, нашите и със счупени крака играят!"
През 2019 нещата за Неви и Боряна ще са различни. Президентът вече почна да обвинява индиректно в консуматорство. Уви, тя не знае друг начин да се справя с обвиненията към себе си. Пък вие ги сипете.
Започна отрезвяването и във федерацията, може би нещата се уталожиха, неколкократно се гледаха изпълнения, поне такива има в изобилие , коментираха се композиции, избор на музика, най-вече можене на гимнастичките... Илиана Раева може и гласно да не каже нищо пред обществото, но бъдете сигурни,че на това съвещание или събрание не е била толкова добричка и има защо.... Все си мисля, че Илиана беше заета с организирането на СП и се довери на другите, вярваше им, че всичко е наред, че сме много напред, че едва ли не ние тука, нарочно говорим против нашите, защото Нешка ни е любимка.. Това не е така, ако се появи една нова ,талантлива треньорка, ние ще спрем да говорим за миналото, така както отдавна не говорим за стария "златен" ансамбъл, имаме си много по-добър, той ни радва и чакаме с трепет изявите му... Дошло е време да се намери друга старши треньорка на жени индивидуално, това е моето мнение, ако искаме в Токио да имаме успех