Модератори: kik, evenfall, Anna, аврора
sirius написа:https://web.facebook.com/282341638873440/videos/293664077925009/ от 1:51 за пропусналите
attention написа:Как игра красивата ни Мария?![]()
Девойките днес имат ли второ изиграване на обръчите?
didona написа:attention написа:Как игра красивата ни Мария?![]()
Девойките днес имат ли второ изиграване на обръчите?
И аз влизам да питам кога ще играят нашите момичета с лентите? В момента тече някакво състезание, но индивидуално.
Мария я видях с лента само, горе-долу добре се справи, при един скок се замота в лентата, а оценка после за това съчетание не се появи, нямаше я и на награждаването. Не разбрах официално ли участва там или не...
attention написа:Египтянките наистина много симпатични и добри, браво!
Feize написа:Испанките с прекрасна музика на ленти, за щастие ще я слушам често догодина. Доста сложни ми се видяха лентите им, изненадаха ме.
Feize написа:Испанките с прекрасна музика на ленти, за щастие ще я слушам често догодина. Доста сложни ми се видяха лентите им, изненадаха ме.
didona написа:Аз поупорствах с лошото качество на видеозаписа и все пак разчетох имената на гимнастичките от нашия ансамбъл. И в двете съчетания са играли тези момичета: Александра Кьосева, Маргарита Василева, Карина Димитрова, Жанина Георгиева, Яна Момчилова, Снежана Колева. Не е ли променен съставът? Резерви ли са участвали или има съвсем нови имена? Някой по-запознат отблизо може ли да помогне с информация? Между другото, гледах няколко пъти лентите и все по-доволна оставах след всяко гледане.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта