Много е хубаво, че този клуб организира турнири, участва и организира държавни първенства и т.н. И че шефката на федерацията ги затрупва с хвалби и ги дава за пример ... до тук чудесно ...
Но, аз като един виден радетел за спазване на правилата, днес отново проверих дали въпросният клуб е вписан в регистъра на ММС -
http://mpes.government.bg/Pages/Registe ... clubs.aspxАми НЕ, не е ... поне аз не намирам нищо за този клуб в него.За тези, които ще питат ама какво общо има тоз регистър с клуба - ето ви
цитат от ЗФВС - "Чл. 18. (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2002 г., бр. 21 от 2014 г.) (1) Министърът на младежта и спорта организира създаването и води публичен национален регистър на лицензираните спортни организации и на членуващите в тях спортни клубове.
(2) Спортните клубове, членуващи в лицензирана спортна федерация, придобиват права да участват в държавни първенства и в международни състезания, да организират аматьорски и професионални отбори, да получават държавна подкрепа и да ползват спортни обекти и съоръжения – държавна и общинска собственост, по установения за това ред и
след вписване в регистъра по ал. 1."
И пак си задавам въпроса - законите само ги миришем или?
На останалите клубове явно това не им прави впечатление, но преди някой да ме е нападнал

ще поясня отново, че аз като ДАНЪКОПЛАТЕЦ имам право на информация

Та, ако някой има инфо по въпроса, моля да ме осветли

Благодаря предварително