Модератори: Sasha, samodiva_yana
samodiva_yana написа:Честно казано, за пръв път виждам такива.
Коя фирма ги произвежда?
Предполагам, че ще са доста удобни, най-малкото ще се държи свода по-леко и балансът ще се подобри. Не знам обаче дали държат добре крака, нали част от опората идва и от там. Вероятно ще се пречупват по-бързо, цялата тежест при изкачването ще отива между двете части на подметката, а не върху кутията. <азбира се, докато не се опита, можем само да гадаем!
Аз досега съм танцувала с палци на Capezio и с Гришко. Американските палци, освен че са стабилно по-скъпи, не издържат много дълго. Аз съм със силен глезен и чупя обувките бързо. Затова се отказах от тях и минах на Гришко. От 3 години танцувам все с един и същи модел - "Фуете". Много са удобни, стабилни са, издържат дълго време и не на последно място - това са най-евтините палци на пазара, поне за момента.
samodiva_yana написа:Честно казано, за пръв път виждам такива.
Коя фирма ги произвежда?
Предполагам, че ще са доста удобни, най-малкото ще се държи свода по-леко и балансът ще се подобри. Не знам обаче дали държат добре крака, нали част от опората идва и от там. Вероятно ще се пречупват по-бързо, цялата тежест при изкачването ще отива между двете части на подметката, а не върху кутията. <азбира се, докато не се опита, можем само да гадаем!
monnni_bg написа:samodiva_yana написа:Честно казано, за пръв път виждам такива.
Коя фирма ги произвежда?
Аз досега съм танцувала с палци на Capezio и с Гришко. Американските палци, освен че са стабилно по-скъпи, не издържат много дълго. Аз съм със силен глезен и чупя обувките бързо. Затова се отказах от тях и минах на Гришко. От 3 години танцувам все с един и същи модел - "Фуете". Много са удобни, стабилни са, издържат дълго време и не на последно място - това са най-евтините палци на пазара, поне за момента.
A kolko struvat palcite na grishko?
dimana написа:А, къде мога да намеря втора ръка малки номера?Благодаря предварително!Трябва ми 35-36.
samodiva_yana написа:Колко им искате? Знаете ли какво е моделчето - мен ме интересуват палци, които не са с дълбока кутия, защото не съм с дълги пръсти и особено голям падьом....
samodiva_yana написа:Погледнете какво пише на кутията или вътре в обувката.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта