LD написа:В Азербайджан художествена гимнастика ще се учи задължително в училище
http://mirtv.ru/content/view/75622
...................
В этом году первоклашек и их родителей ожидает множество сюрпризов: единая школьная форма, бесплатные учебники для начальных классов, вспомогательные пособия для детей, их пап и мам - решебники. В будущем году к этим нововведениям добавятся обязательные занятия по шахматам, художественной гимнастике и футболу.
kika написа:И кой ще я преподава?
То няма треньори на национално ниво , пък камо ли в училищата. Само ще изпотрошат децата.
Пък и при тая статистика за 30% от малките с наднормено тегло - е още по опасно.
Нека да почнат като по рано с Общата физическа подготовка пък за худ.гимнастика има места (макар и малко).
desitak написа:Аз не смятам ,че художествената гимнастика може да бъде масов спорт. Какво биха правили децата с наднормено тегло в тези часове , ще приличат на клоуни и ще станат за смях. Аз дори смятам , че часовете по физическо , музика и рисуване нетрябва да се оценяват . За тези неща се изисква талант и си има специални училища за развитието на тези таланти, а в общообразователните у-ща трябва са присъстват като часове за обща култура.
desitak написа:Аз не смятам ,че художествената гимнастика може да бъде масов спорт. Какво биха правили децата с наднормено тегло в тези часове , ще приличат на клоуни и ще станат за смях. Аз дори смятам , че часовете по физическо , музика и рисуване нетрябва да се оценяват . За тези неща се изисква талант и си има специални училища за развитието на тези таланти, а в общообразователните у-ща трябва са присъстват като часове за обща култура.
Назад към Чуждестранни ансамбли
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта