Модератори: kik, evenfall, Anna, аврора

mimkata написа:И за мен остават загадъчни оценките на Дария и Маргарита, моля някой да обясни

sharo 73 написа:mimkata написа:И за мен остават загадъчни оценките на Дария и Маргарита, моля някой да обясни
Ами обяснението дойде от най високата инстанция - Илиана Раева .Казва че съчетанията на Дария са направени много умно , има висока трудност с тяло и е абсолютно заслужено първа .. За нашите пише че Стили не била си направила всички трудности , Буба била добре но можело още по добре .. Атаманов , след година пауза изкарва оценки колкото нашите при чиста игра .. Аз от години си повтарям като папагал че треньорките на Раковски не разчитат и прилагат правилника максимално , но фенките на федерацията скачаха веднага да ме опровергаят .Ето , сега и Илиана го потвърди .Да си наемат нашите някоя руско говоряща консултантка защото ми писна да чета за световни заговори и лобита .Ето едни немски девойчета които си работят само с една треньорка ( като София впрочем ) слагат в джоба всичките ни специалистки от кокошият двор наречен НО .Барабар с кюпа административен персонал живуркайки си на гърба на момичетата .

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта