attention написа:PoliM написа:Между другото в Инстаграм видях, че и Мария Петрова е заминала с момичетата
a Despa-sito?

attention написа:PoliM написа:Между другото в Инстаграм видях, че и Мария Петрова е заминала с момичетата
a Despa-sito?
didona написа:Ох, горкото Кате! Щом и с топката не им стопли сърцето, съвсем се песимизирах за останалата част.
didona написа:Музиката на Швейцария ме кефи, но не знам дали тях ги кефи?! Малко по-живичко, дее, момичета!
didona написа:Ааа, онова пересто чудо го бях забравила, но неговите пера не се прибираха като задкрилки.
didona написа:Feize написа:Италия са с нови трика, но тоолкова приличат на старите им, няма нищо ново и интересно, което не сме виждали до сега.
... Ако Дина им даде перестото си трико с дръпнато шнурче(с черни пера off) и им ушият още 4 бройки, тогава ще са много красиви и ефектни.Като заговорих за Дина, да си кажа, че другата сестра е дискриминирана по повод последните технически новости в гимнастическото облекло. Бързо да ѝ ушият трико с розички, които при подръпване на листенцата се разтварят и даже ухаят!
![]()
![]()
Feize написа:kikid написа:Feize написа:Фенът,вкъщи, какво казва за този финал?![]()
![]()
Че би станал и интересно начало, ако я търкалят като хамстер, докато е вътре. Изобщо не знам как усети, че и тук се проявил.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усетих аз, как иначе, изобщо не ти е скучно.
Хореография написа:За Ансамбъла "Ветеранки по нощнички"
Първи инструкции по пътя към успеха
От гл. тр. Хореография
1. Последна консумация на прясно изпечена домашна баница - 04.09.2017 (един ден след победата на българските момичета)
2. При заминаване за поставяне на съчетания и подготовка за Мюнхен, освен Outfit1- нощничка ( възглавнички ще раздавам лично на тези на които се полага сън) и Outfit2- пенюарче се задължавате всяка да си вземе чувалче с 10 кг. моркови (в БГ са по- евтини)
3. Всички останали подробности ще се уточняват на място в тренировъчния процес.
Ps 1.- Музиката- абсолютна мъгла- Тайна до последния момент (конкуренцията не спи) - Диапазон от"Детелини"-Лили Иванова през "Ламбада" до "Танц със саби"
Ps 2.- Дидонка, да не забравиш джинджифила!!!
Ps 3.- Kikid, стриктно всички приятели пътуват с ансамбъла за да не останат ЕКС приятели.
Ps 4.- Важно- за Didonka и всички останали с домашни животни. Животните пътуват с ансамбъла (те нямат вина, че майките им са решили по нощнички да се разкарват, че да трябва мащехи да си търсят..)
За децата- по изключение се позволява де се прехвърлят от едната баба на село до другата баба на морето, за по една седмица!
Който е съгласен да стяга куфарите! Първа среща в Мюнхен- първо Пълнолуние след СП и победата на българските момичета (разбира се на гладен стомах..)
Дидонка- мисли за Джинджифила!!!
От Хореография
А, и по едно ренде за стъргане на моркови да си носите
***Извинявам се за off topic
jiva написа:Упрекваме клубове и треньори за таксите, но аз съм се замисляла и за обратната посока, особено за треньорите, които тренират по-големи деца и търсят реализацията им, но не са още в основен състав на НО. При тях не може да има 20 деца с таксите за месеца. При тях са да кажем 5 деца. И ако са от треньорите, които помагат било за уредите, било за триката, било за някой масаж или турнир, и като от тази сума се свали таксата за зала, ток и консумативи те остава да работят за едно пиле на грил на месец. Така, че и на тях не им е лесно не само финансово, а и нервите всеки божи ден да се борят с пуберите ни. И ако 2те днес са ОК, то другите 3 са на противоположния полюс. Ние с по 1-2 у дома трудно се справяме.
didona написа::D![]()
![]()
Добре, че не ме изтипоса цялата, че и това тук ми е достатъчно, за да потвърди стари вече съмнения за медицинска диагноза - форумна логорея.![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта