mili4koto17 написа:Аз съм твърдо "за". Наистина не всеки може да си го позволи. Пък и не е много гот да питаш всеки път, когато нещо ти трябва, някой, който има![]()
Всяка зима на стадион "Юнак" се прави точно такава разпродажба, но, разбира се, за екипировка за зимните спортове![]()
Който има в излишък, да казва. Така ще е най-добре!
vanko написа:Една приятелка има чисто нови бухалки Sasaki розови с плюшПродава ги за 50 лв
В магазина са около стотина предполагам, такаче си е далавера
![]()
Eдни лилави, пак чисто нови за 30 лв. Който се интересува да пише лично![]()
ПП-тя е от София, такаче не знам как ще се получи ако някой от друг град ги иска
vanko написа:Една приятелка има чисто нови бухалки Sasaki розови с плюшПродава ги за 50 лв
![]()
ПП-тя е от София, такаче не знам как ще се получи ако някой от друг град ги иска
rali_k_2000 написа:vanko написа:Една приятелка има чисто нови бухалки Sasaki розови с плюшПродава ги за 50 лв
![]()
аз си купих от одавна бухалки и струваха 20 лева не са около стотина даже са и по евтини
nikineli написа:20 лв. струват обикновените,които ги продават и на Илиянци, а на Сасаки нови са 50 лв.-пластмасови и около 80 гумените.Използват се и на Чакот,но те са с 40лв по-скъпи от на Сасаки.rali_k_2000 написа:vanko написа:Една приятелка има чисто нови бухалки Sasaki розови с плюшПродава ги за 50 лв
![]()
аз си купих от одавна бухалки и струваха 20 лева не са около стотина даже са и по евтини
nikineli написа:20 лв. струват обикновените,които ги продават и на Илиянци, а на Сасаки нови са 50 лв.-пластмасови и около 80 гумените.Използват се и на Чакот,но те са с 40лв по-скъпи от на Сасаки.rali_k_2000 написа:vanko написа:Една приятелка има чисто нови бухалки Sasaki розови с плюшПродава ги за 50 лв
![]()
Назад към Облекло и аксесоари.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта