120лева
Ново
dimana написа:Видях в Ok gim Leotards трика на Венета Гочева с ,които все още играе и може би ще играе и догодина!Не смятам,че е редно да се предлагат нейни трика,при положение,че не са техни модели !Бялото трико съм си го измислила съвсем сама,а другите модели са измислени от нашата шивачка във Варна!Моля Ви за малко достойнство!Едно е някой родител или треньор да види даден модел и да иска същият модел,а друго е всички трика на определено дете да са изложени за модели,без даже да ги е ушила самата фирма!Голяма фирма уж,но с изчерпани идеи!Страшно съм разочарована!
Кате,наистина днес този сайт не ми се отваря,а вчера там бяха и триката,които ти си качила тук също имаше снимки и на Аделина Петкова,но на тях нямаше цени.На Венета триката даже бяха с цени.kate написа:dimana написа:Видях в Ok gim Leotards трика на Венета Гочева с ,които все още играе и може би ще играе и догодина!Не смятам,че е редно да се предлагат нейни трика,при положение,че не са техни модели !Бялото трико съм си го измислила съвсем сама,а другите модели са измислени от нашата шивачка във Варна!Моля Ви за малко достойнство!Едно е някой родител или треньор да види даден модел и да иска същият модел,а друго е всички трика на определено дете да са изложени за модели,без даже да ги е ушила самата фирма!Голяма фирма уж,но с изчерпани идеи!Страшно съм разочарована!
Димана, моля Ви кажете ни сайта как се казва!! Много хора са ми казали, 4е там непрекъснато ка4ват снимките които пускам по форумите и във Фейсбъка (триката на клуб Илиана). След държавното даже бяха ка4ени и моите трика, които са направени в Португалия и които нямам намерение да продавам(едното даже не беше довършено)! Изпратих един е-майл и снимките бяха изтрити, но аз не полу4их отговор. Интересно ми е дали и моите продалжават там, но сайта не го открих пове4е!
Ако някои се интересува от някое трико нека ме пита ли4но мен. Не се доверявайте на разни сайтове. Най мхого да ви накарат да ги платите и накрая да останете без трика... Това е нещо ужасно! Внимавайте много...
Ние нямаме нищо общо със това!!!
Назад към Облекло и аксесоари.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта