Идеите на форума!

Идеите на форума!

Мнениеот Migli4ka » Пон Мар 17, 2014 7:52 pm

За тази тема ме провокира съфорумката didona в темата ГП Москва 2014 г.Тя съвсем импулсивно там сподели идеи за трика и прецених ,че ни е време за такава тема тук!Имах колебания доколко ще е полезна за гимнастичките ,но никога не се знае откъде ще изкочи нещо полезно.Нека тук бъде мястото в което споделяме хрумките си !За трика и уреди !Бъдете свободни,креативни ,екеприментатори за материя , цвят ,дори да ви се струва странно,налудничаво.Може да го нарисувате ,направите със софтуер на комп ,снимка ,колаж или просто да го споделите ,както намерите за добре.От личен опит да преупредя ,каквито и "watermark " да сложите помнете ,че добър графичен дизайнер може да го махне със софтуер ,Вие не сте застраховани срещу кражба на идея ,видоизменението и частично копиране!Има закон за авторското право ако е необходимо ще дискутираме! Единственото условие :ТОВА НЕ Е КОМЕРСИАЛНА ТЕМА !!!!ЩЕ ПОМОЛЯ ДИЗАЙНЕРИ НА ТРИКА И ФИРМИ ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ! !ТУК ИДЕИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ !
Дерзайтe и бъдете смели и себе си ! :)
Последна промяна Migli4ka на Пон Мар 17, 2014 10:42 pm, променена общо 1 път
Аватар
Migli4ka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Re: Идеите на форума!

Мнениеот didona » Пон Мар 17, 2014 10:29 pm

Много хубава тема, благодарско на Мигличка, че я започна. Не знам дали ще мога да участвам пълноценно в нея, защото рисуването изобщо не е сред талантите ми, но все някак ще се включа, предполагам :D
На първо време споделям нещо, което не ми хареса на последните две състезания - виждам, че Сара има нови трика и сигурно много им се радва, но това с което играе бухалките си, е повече като за самба, примерно :(
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот Migli4ka » Вто Мар 25, 2014 1:38 am

didona написа:Много хубава тема, благодарско на Мигличка, че я започна. Не знам дали ще мога да участвам пълноценно в нея, защото рисуването изобщо не е сред талантите ми, но все някак ще се включа, предполагам :D
На първо време споделям нещо, което не ми хареса на последните две състезания - виждам, че Сара има нови трика и сигурно много им се радва, но това с което играе бухалките си, е повече като за самба, примерно :(

да и аз забелязах новите трика на Сара ,хубави са ,но са ми еднотипни като идея ,но националките играят с това с което разполагат и за четири различни образа трябва да се помисли от нашата федерация!
Аватар
Migli4ka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот didona » Пон Апр 14, 2014 12:09 pm

Тази тема явно не е интресна за много хора, но да си кажа колко ми хареса цялото изпълнение на Галатея, заради това, което показва на килима, заради музиката, която си е избрала и заради факта, че и костюмът и е тематичен :D

Галатея Герова, въже https://www.youtube.com/watch?v=tYlQcR30A2A
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот aagk » Пон Апр 14, 2014 8:45 pm

didona написа:Тази тема явно не е интресна за много хора, но да си кажа колко ми хареса цялото изпълнение на Галатея, заради това, което показва на килима, заради музиката, която си е избрала и заради факта, че и костюмът и е тематичен :D

Благодаря :evil:
aagk
Gymfan
Gymfan

Мнениеот Migli4ka » Пон Апр 14, 2014 9:53 pm

didona написа:Тази тема явно не е интресна за много хора, но да си кажа колко ми хареса цялото изпълнение на Галатея, заради това, което показва на килима, заради музиката, която си е избрала и заради факта, че и костюмът и е тематичен :D

didona ,то ясно ,че опредлени теми ние си ги "дъвчем" ,но зависи и от нас дали ще станат интересни :) Сега сериозно ,хубава интерпретация на костюм по национални мотитиви още не виждам,може и аз да имам свръх очаквания,обаче всякакви интерпретации съм видяла за сега.И не става дума само за българските национални костюми ,принципно и глобално ! Тук е мястото да споделя ,че напоследък съм запалена по рисуването на ленти и проучвам методите за промяната на уредите въобще.Знам ,че има правила и се интересувам от това докъде е позволен експеримента -например топки рисуват ли се ?Както и да сподели някой лентите от kapinka.com доколко са качествени като материя и се доближават до реномираните марки ? :)Мен ме интересува главно заради материята ?
Аватар
Migli4ka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот didona » Пон Апр 14, 2014 10:33 pm

Това с уредите звучи много интересно, за тях не се бях замисляла, но и нямам представа какво правилникът позволява и какво - не. Рядко се заглеждам в уредите, защото там няма кой знае какво разнообразие, освен в цветовете и единственото по-особено което помня, че един ансамбъл - мисля, че беше Беларус, миналата година излязоха с разноцветни топки, но не беше нещо кой знае какво...всъщност, дори не ми харесаха.
Ето една лента/имам предвид уреда, но и съчетанието ми хареса :D /, която ме впечатли на турнира в Бургас:

https://www.youtube.com/watch?v=5KIItFhAMEw

Хареса ми съчетанието от цветове, което правеше лентата да изглежда, сякаш е направена от някаква лъскава материя и да е като жива, когато е в движение :)
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот didona » Пет Авг 08, 2014 4:14 pm

Да, да, да! Каква неочаквана и приятна изненада! Мигличка е представила свой проект за костюм в блога си! Точно нещо такова като този костюм си представях, когато преди време обсъждахме триката на Неви!! Лентата и ще е в съвсем завършен вид по този начин. Мария и Сара също имат нужда от оригинални трика за нестинарската лента и Граовските бухалки:) Тези съчетания може да ги сменят скоро, но е хубаво и това да се има предвид, когато се поставят новите композиции. Дано и във федерацията проумеят, че добрата хореография ще стане още по-добра, когато е поднесена с подходящия костюм! Да не говорим колко по-запомнящо се е да си различен от униформеното множество.
Мигличка, страхотна си, браво!
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот Migli4ka » Съб Авг 09, 2014 11:54 pm

Дидона ,Благодаря!
Докато за проекта в черно -бялото не си слагах спирачките ,това по народни мотиви една седмица седя само на скица , махах детайли и умувах за цветове
и по едно време и мислех да се откажа .Исках да ида до Етнографския ,ноо непосилно се оказа измъкването от работа.Малко рисунката я омазах и нямаше време да си "играя ".Повече идей ми хрумват за уредите ,но знам ,че няма никога да го позволят или ще ме обесят ритуално(в кръга на шегата) :D :D :D :D ,толкова консерватино ми се струва!Голяма слабост са ми националните ни костюми .И да когато хереография и трико са в сихрон се получават страшни внушения.Нашите момичета заслужават да излизат облечени като кралици! Днес слушах коментара по БНТ и как Винер за триката канела независими зрители или фенове и те казвали кое е добре и кое не ,дали е така не знам ,но подхода и е правилен според мен !
Знам ,че е по темата ,но не пуснах тук защото ме е срам ,че като рисунка не са добре :oops: :oops: :oops:
Аватар
Migli4ka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Мнениеот didona » Пон Авг 11, 2014 11:54 am

Ще има още проекти за костюми, нали? Дори и да не ги ушият никога, въображението ми може да замества реалността :D
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот Migli4ka » Вто Авг 19, 2014 5:13 pm

Да!Поне 1-2 проекта . Няма да е традиционна рисунка и иска време .След 10 септември излизам отпуск за 4-5 дни и ще се заема серизно.И един ескиз за лента ,като идея ми се върти от доста време и като ми е любим уред :wink:
Аватар
Migli4ka
Gymnastics Expert
Gymnastics Expert

Назад към Облекло и аксесоари.