БЪЛГАРИЯ домакин на световното първенство 2022

Модератори: kik, evenfall

Re: БЪЛГАРИЯ домакин на световното първенство 2022

Мнениеот PoliM » Сря Дек 05, 2018 6:43 pm

Хореография написа:При правилни действия може и да станем свидетели на акция вместо гала вечеря с връчване на подаръци и медали на заслужили дейци, една съвсем нормална лижерна вечеря като за българи с шопска салата и кебабче и валчери за сметката за ток на даден клуб, или нещо подобно...
Пак ще привлече интерес, телевизията отново ще предава от мястото на събитието...

Всъщност благотворителна вечеря или търг с цел подпомагане на клубовете в нужда е интересна идея, която не е нужно да е свързана с провеждане на СП, ЕП и т.н. Вярвам, че ако има желание, има и начин, но сякаш топката винаги се прехвърля в някое чуждо поле.

Хубава е новината за СП, но мен ме интересува дали и в следващия олимпийски цикъл ще се провежда световна купа в София. Кога трябва да излезе решение за това, към края на следващата година може би?
Аватар
PoliM
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот Binamalina » Сря Дек 05, 2018 7:09 pm

Не отричам организаторските качества на никого. Дразни ме показността и фалша. Всичко във федерацията се прави само и единствено, за да се демонстрира величието на Илиана Раева. Хвалебствените писма ги публикуват, защото са адресирани лично към нея и я превъзнасят до небесата. Повечето сякаш клакьорките от личната й страница са ги писали. Сигурно има писма, молещи за помощ, но никога няма да ги видим, защото биха накърнили бляскавия имидж. При всичките клубни турнири из България, колко пъти са отразени в сайта на федерацията или във фейсбук страницата? Пише се само и единствено, ако са поканили г-жа Президентката да й връчат букет и да й поцелуват задника. Или "нейните" златни момичета. Ще си тренират децата между кофите и в студа, защото това не е лицеприятно и не си заслужава да се говори. Ако изплува някое талантливо дете из страната, се придърпва бързо в правилния клуб, другите да се оправят.
Аватар
Binamalina
Gymfan
Gymfan

Мнениеот Binamalina » Сря Дек 05, 2018 7:13 pm

Хореография написа:При правилни действия може и да станем свидетели на акция вместо гала вечеря с връчване на подаръци и медали на заслужили дейци, една съвсем нормална лижерна вечеря като за българи с шопска салата и кебабче и валчери за сметката за ток на даден клуб, или нещо подобно...
Пак ще привлече интерес, телевизията отново ще предава от мястото на събитието...

Идеята е страхотна. Обаче не я виждам Илиана Раева да направи нещо такова. Снимките няма да са достатъчно грандиозни и лъскави.
Аватар
Binamalina
Gymfan
Gymfan

Мнениеот nadton » Сря Дек 05, 2018 9:13 pm

На това мнение за инфраструктурата на госпожа Винер попаднах днес. Мисля, че мястото му е точно тук
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=193909831547275&id=336065043203397
По ее словам, для достижения высоких результатов на международных спортивных соревнованиях, развития физической культуры и спорта следует обеспечить необходимые условия, в том числе создать объекты инфраструктуры: дворцы детского спорта, спортивные кластеры.
Жаба вика: вряк, вряк, вряк,
имам хубав жабурняк.
Той е хубав и зелен —
бог го дава зарад мен.
Ала имам грозен враг,
той е щърка дългокрак,
дето вика: трак, трак, трак.
Аватар
nadton
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот Розали » Чет Дек 06, 2018 11:53 am

С риск моето изказване да прозвучи доста полшо на фона на по-сериозните неща, които обсъждате ще кажа, че силно се надявам организаторите да се справят по-добре с естетическия вид на арената. Тази година цветово въобще не беше ок и да не отварям дума за брезенти или откъде се промушват гимнастичките. По-добре организирани места за провеждане на състезание сме виждали на много по-малки форуми. Много хора бяха разочаровани и аз включително. Разбира се една организация не е включва само килима и дори не мога да си помисля колко труд са хвърлили за това събитие, но при толкова хвалби ми се иска да има нещо нагледно, защото публиката няма представа какво се случва зад кулисите.
Розали
Gymfan
Gymfan

Мнениеот didona » Чет Дек 06, 2018 12:43 pm

Binamalina написа:Не отричам организаторските качества на никого. Дразни ме показността и фалша. Всичко във федерацията се прави само и единствено, за да се демонстрира величието на Илиана Раева. Хвалебствените писма ги публикуват, защото са адресирани лично към нея и я превъзнасят до небесата. Повечето сякаш клакьорките от личната й страница са ги писали. Сигурно има писма, молещи за помощ, но никога няма да ги видим, защото биха накърнили бляскавия имидж. При всичките клубни турнири из България, колко пъти са отразени в сайта на федерацията или във фейсбук страницата? Пише се само и единствено, ако са поканили г-жа Президентката да й връчат букет и да й поцелуват задника. Или "нейните" златни момичета. Ще си тренират децата между кофите и в студа, защото това не е лицеприятно и не си заслужава да се говори. Ако изплува някое талантливо дете из страната, се придърпва бързо в правилния клуб, другите да се оправят.

:evil:

Не е просто дразнещо, отблъскващо е. :(
Аз съм Жаба Жабурана
с кожа чиста и опрана,
живея аз в жабурняка,
квака-квака-квака.
Аватар
didona
Олимпийски шампион
Олимпийски шампион

Мнениеот ralsim » Чет Дек 06, 2018 8:45 pm

didona написа:
Binamalina написа:Не отричам организаторските качества на никого. Дразни ме показността и фалша. Всичко във федерацията се прави само и единствено, за да се демонстрира величието на Илиана Раева. Хвалебствените писма ги публикуват, защото са адресирани лично към нея и я превъзнасят до небесата. Повечето сякаш клакьорките от личната й страница са ги писали. Сигурно има писма, молещи за помощ, но никога няма да ги видим, защото биха накърнили бляскавия имидж. При всичките клубни турнири из България, колко пъти са отразени в сайта на федерацията или във фейсбук страницата? Пише се само и единствено, ако са поканили г-жа Президентката да й връчат букет и да й поцелуват задника. Или "нейните" златни момичета. Ще си тренират децата между кофите и в студа, защото това не е лицеприятно и не си заслужава да се говори. Ако изплува някое талантливо дете из страната, се придърпва бързо в правилния клуб, другите да се оправят.

:evil:

Не е просто дразнещо, отблъскващо е. :(

Аз бих се изразила още по-крайно...

Неведнъж съм казвала, че в родната Федерация надминаха и Северна Корея в идеализирането и издигането в култ на една определена особа.
ralsim
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот o11 » Съб Авг 31, 2019 8:10 pm

Днес Красен Кралев е бил във Варна и казал,че Варна е спечелила домакинство на Европейското по ХГ за 2021.Да не се е объркал-нали Бургас кандидатстваше.
o11
Gymfan
Gymfan

Мнениеот emil_bs » Съб Авг 31, 2019 8:35 pm

Не, за съжаление е прав. Бургас е кандидатствал първо, но после станало ясно, че новата зала, която строят в нашия град, не отговаря на изискванията (липсвали достатъчно високи тренировъчни зали, доколкото разбрах). Затова в последния момент са сменили кандидатурата на Варна, за да не я загубят. Много ми се искаше да гледам Европейско в родния ми град, но за съжаление няма да се случи. :( А уж тази зала била много добра, модерна и не знам какво.

Важното е, че поне е в България. Ще се ходи до Варна, то се е видяло.
emil_bs
Световен шампион
Световен шампион

Мнениеот o11 » Пон Юли 14, 2025 7:32 pm

Варна отново ще е домакин на Европейско-следващата година.
https://www.moreto.net/novini.php?n=514923
o11
Gymfan
Gymfan

Предишна

Назад към Новини. Общи дискусии.