Невяна Владинова (България)

Re: Невяна Владинова (България)

Мнениеот Хореография » Сря Мар 27, 2024 11:17 pm

Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Чет Апр 04, 2024 12:27 am

FIG World Cup Sofia (Bulgaria) 12-14.04.2024
by Anna Nedkova

Пресконференция на БФХГ за Световната купа и Межд. турнир в София' 2024

Изображение

Изображение
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Сря Апр 10, 2024 9:36 pm

https://www.facebook.com/BGRGfederation ... 1l?__cft__

Изображение

Невяна Владинова с дебют като главен съдия

Вицепрезидентът на БФХГ и международен съдия категория "Бреве" - Невяна Владинова, ще дебютира като главен съдия на Световната купа по художествена гимнастика този уикенд.
Бившата грация вече се развива и като успешен съдия. Специално за нас тя сподели, че се учи от най-добрите рефери у нас и вярва, че може да тръгне по стъпките им.
"За мен е изключителна чест и огромна отговорност да бъда главен съдия на състезание от такъв ранг, а именно на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе в зала "Арена София" от 12 до 14 април. Това е много важна стъпка за мен, но съм благодарна, че до мен стои един силен, отговорен и работлив екип, с който ще направим всичко възможно състезанието да протече гладко, спокойно и успешно. Ще подходя, както обикновено с голяма отговорност към доверието, което ми гласува БФХГ. Учила съм се и продължавам да се уча от най-добрите съдии в България по художествена гимнастика, които винаги са ми давали безценни и правилни съвети и вярвам, че мога да тръгна по техните стъпки", започна Владинова.
"Повече от месец се подготвям за това състезание. Всички детайли по организирането на надпреварата са направени. От понеделник работим по цял ден в зала “Арена София”. Тук пристигат едни от най-авторитетните съдии на държавите, които ще вземат участие. За България съдии ще бъдат Филипа Филипова в индивидуалната надпревара и Християна Тодорова при ансамблите", допълни главният съдия на състезанието - Невяна Владинова.
"Заявени са 43 държави - 15 ансамбъла и 57 индивидуални гимнастички. Пристигат едни от най-силните отбори в света - Израел, Италия, Украйна, Япония. Очаква ни много зрелищна борба за медалите в София този уикенд. Сигурна съм, че с помощта на нашата невероятна публика, момичетата ни ще успеят да направят едно силно състезание. Да пожелаем успех и отлично представяне на българския отбор! ", завърши Владинова.
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Сря Апр 17, 2024 11:17 am

vezba.bg
by George Todoroff

Изображение

Изображение
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Чет Апр 18, 2024 11:14 pm

Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот аврора » Съб Май 11, 2024 1:40 pm

Изображение
Изображение
Аватар
аврора
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Вто Май 21, 2024 12:00 pm

Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Вто Май 21, 2024 2:36 pm

Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Пон Юни 10, 2024 5:33 pm

04.06.2024
https://hotarena.net/laifstail/darin-an ... FicFdTU08s

Изображение

Нова звездна двойка май се задава на хоризонта на българския хайлайф.

Според последните информации актьорът и панелист от "На кафе" Дарин Ангелов вече има нова изгора - гимнастичката Невяна Владинова, която в момента е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Екипът на "България Днес" се свърза с любимеца на малкия екран, но той не отрече, нито потвърди дали връзката им е истина.

Мълвата за горещата любов, която пламва между двамата, започва от една снимка, която е от далечния януари тази година - актьорът и гимнастичката са щракнати на червения килим на галапремиерата на сериала "Пътят". Това значи, че двойката вероятно е имала смелостта да се появи на бял свят още в началото на тази година.

Мълвата върви, че Дарин и Невяна са били забелязани заедно и на други обществени места. А наблюдателни фенове също са видели Невяна на мотора на Дарин из софийските улици.

Преди почти две години се разбра, че Ангелов е разделен с бившата си съпруга Антония. Тогава се тиражираше версията, че жената на актьора го е изоставила заради известен в ъндърграунд средите бос. След неочакваната раздяла Дарин изпада в труден период и няма желание за нова любовна връзка. Единственото момиче, за което се грижи, е дъщеря му.

Сега изглежда, че времето най-накрая е излекувало нараненото сърце на Дарин и вече отново има надежда да има нова половинка до себе си. Самият актьор е казвал, че "по-красива от българската жена няма". В момента артистът е намерил дамата, която най-добре представя българската красота и женственост в Европа и по света.
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Пет Юли 26, 2024 11:49 am

25.07.2024
лагер на СКХГ “София спорт 2017”

Изображение

Изображение
Кристина Шикерова & Невяна Владинова
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Съб Авг 03, 2024 9:24 am

Голям жест от страна на тази заклета фенка на Художествената Гимнастика Catherine Nuville:

https://www.facebook.com/iliana.raevaq7 ... al?__cft__

Iliana Raeva:
Днес, в градчето Antony, в което започна нашият лагер за Олимпийските игри, дойде една прекрасна французойка, която се казва Катрин. Тя живее в Париж. Донесе огромен албум с нарисувани от нея гимнастички от цял свят. Отделно беше подготвила подарък за Стили, Буба, Неви и мен. Рисунката с мен е финалната ми поза на съчетанието с въже от 1980 г, когато станах абсолютна Европейска шампионка и спечелих общо 4 златни и един сребърен медал.
Катрин беше част от многобройната публика днес, която изгледа търпеливо 4- часовата ни втора тренировка на ансамбъла.
Благодаря ти Катрин за този специален подарък в навечерието на Олимпийските игри в Париж! Беше много мило…

Изображение
Аватар
Хореография
Модератор
Модератор

Мнениеот Хореография » Съб Авг 03, 2024 9:53 am

Olympic Games 2024, Paris (France) 08-10.08.2024

Albm by Marine Revenault Rhythmic Photography

Entrainement Ouvert - Bulgare - Paris 2024
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 335&type=3

Изображение